Det känns tryggt och skönt att fira in det nya året med vänner som man känner sedan länge , även om vi inte träffats på ett tag så är det alltid så lättsamt och självklart när vi träffas. Och tusen tack för att ni ville fira in det nya året med mig jag uppskattar det så mycket. Att kvällen gick ovanligt fort är väl ett bra betyg om något, särskilt för mig som är en lite introvert person och kan tycka att det är lite knöligt med tillställningar nuförtiden. Pandemin gjorde något med mig, jag som hade svårt att umgås naturligt med vänner fick det ännu svårare, det känns som om man, jag, behöver träna på det här med att umgås…. Men som sagt kvällen försvann i ett nafs och vi hade det så mysigt.

Att duka inför nyår är så kul, jag återanvänder pyntet från år till år, till och med de små stjärnorna samlas in och återanvänds. Ibland har jag en silverdukning som i år och ibland blir det guld. Med de nya fina tallrikarna från Anders mamma så blev nyårsbordet riktigt fin i år.

Årets nyårsmeny, hummersoppan blev jättegod, jag använde ett recept från Catarina König, från Sveriges Mästerkock, kan rekomenderas.

Anders och jag tog en promenad ner vid Mälaren igår och den här bilden får representera mina förväntningar på 2023, det blir ljusare och snällare i både stort och smått….

Jag kommer att fortsätta med mina månadstema här på bloggen uner 2023, de som var bra förra året kommer jag att behålla och några mindre bra kommer jag att byta ut. Sedan kommer jag att ha några nyårslöften eller kanske mer ledord inför det kommande året mer om dem i kommande inlägg.

God fortsättning alla som tittar in här på Åsas Blogg, hoppas att ni vill följa med även under 2023.

Att fira in nya året med kära vänner
Märkt på:        

2 reaktion på “Att fira in nya året med kära vänner

 • 2023-01-02 kl. 12:08
  Permalänk

  God fortsättning på det nya året Åsa! Tack för alltid inspirerande inlägg. Hoppas på ett bra år! Man tänker onekligen till lite vid ett årsskifte. Oroliga tider och mycket elände i världen. Kanske extra viktigt att göra små saker som får en att må bra och som man blir glad av. Jag hoppas på många fina utflykter under 2023. Det tycker jag ger så mycket. Behöver varken vara långt bort eller länge.
  Allt gott!
  Annika

  • 2023-01-02 kl. 19:12
   Permalänk

   God fortsättning Annika ❤️

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram