Anders lade upp isoleringen på den lilla vinden ovanför gästrummet för andra gången och förhoppningsvis den sista. Luckan där i taket gjorde vi när vi flyttade in i Villa Ormberget för 9 år sedan, bra att ha för att kunna inspektera den lilla vinden som är ovanför gästrummet. I gästrummet har vi två garderober, en har Anders gjort om till linneskåp. Han fick ju ärva en mangel från sitt barndomshem och nu lägger han alla manglade lakan i det nya linneskåpet.

En stol till skrivbordet som jag ropade in på auktion följde med hem från Norge, det blev riktigt bra….

Nya linneskåpet med manglade lakan, undrar om Anders är ensam om en mancave med en mangel? Vi har olika intressen min man och jag.

Imorgon börjar vardagen igen då skall jag vara på plats på kontoret, även om jag jobbat under mellandagarna så har jag haft hemmakontor, men imorgon kör vi igång på riktigt.
Allt julpynt är undanplockat, garaget är städat och det känns skönt att gå in där igen nu kan vardagen börja, jag är redo, nästan i alla fall…. Om jag skall värdera julen så får den 7 av 10 poäng, julafton var trevlig med lilla familjen på plats och Kalle som följde med på julpromenaden med efterföljande kaffe och mandelmussla framför öppna spisen. Att vi hade ett lager med pudersnö på marken och vacker frost bidrog till julstämningen. Nyårsafton var supertrevlig med kompisarna och god mat men sedan blev jag krasslig och kunde inte åka till mamma på trettondagen så det drar ned betyget lite. Det känns alltid som ett litet tomrum så här efter jul, jag har fokuserat så mycket på jul, nyår och trettondagen så när det är över blir man lite tom inombords innan man hittar rytmen i vardagen igen. Jag hoppas att vi får tillbaka vintern så vi kan åka lite långfärdsskridskor och skidor hemmavid innan vi drar till fjällhuset i slutet av februari, just nu spöregnar det utanför och snön försvinner fortare än kvickt. Så imorgon kör vi med jobb, träning och nyttigare mat (mer fisk och grönt), jag är redo för dig 2023.

Gästrummet isolerat igen
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram