Jag har plågats av huvudvärk under några veckor, covid kanske, så träningen har blivit lidande. Men nu är jag igång igen, måndag och tisdag PW rundor på 8.2 km och idag ett Indoor Walking pass på Friskis. Idag var det så fint när jag kom till jobbet måne och orange himmel, så härligt att se himlen igen.

Och väl på jobbet möttes man av ballonger och vimplar där det stod, “Alstom, We are a top Employer 2023” så det känns som om man jobbar på rätt plats.
Jag hade packat träningsväskan så det blev en sväng till Friskis efter jobbet. Efter träningspasset var jag tvunget att fotografera från Västerås högst belägna träningslokaler, på taket till Igor. Domkyrkan och stadshotellet.

Och visst är det roligare att träna när all träning är dokumenterat.

Men att titta på mina sömndata är inte lika upplyftande, så här brukar det se ut. Jag somnar vid 10 tiden och vaknar runt 2 snåret sedan blir det ingen mer sömn den natten…..
Får försöka ta tag i det där med sömnen, jag vet ju hur jag skall göra, skapa sömntryck genom att lägga mig senare och gå upp tidigare. Sedan skall jag gå upp ur sängen så fort jag har legat sömnlös i mer än 15 minuter. Man skall förknippa sängen med sömn och det gör inte jag just nu…..

33000 steg och det är bara onsdag
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram