Förra året vid den här tiden bokade jag vår härliga resa till Grekland, det skulle vara kul att göra något liknande i sommar men när kronan är så låg så får vi nog boka något inom Sveriges gränser. Nar jag satt och letade på AirBnB så hittade jag detta häftiga Beach House i Yo Caba Caba utanför Brisbane. Här skulle man lätt kunna tillbringa en vecka i det lekfulla huset med härliga poppiga färger och en egen pool.

Yo Caba Caba ligger vid en lugn bostadsgata. De vita surfstränderna är populära för familjer, brädåkare och vattensportentusiaster. En promenad upp till udden är ett måste! Den lokala shoppingbyn har en stormarknad och ett stort urval av kaféer, restauranger, specialaffärer och mer. Det kallas väl inte Golden Coast för intet?
Här kan ni boka det härliga Beach Huset.

Nej det blir ingen resa till Australien men jag kanske skall sy ihop en resa i Sverige som jag gjorde för 4 år sedan då vi vandrade på Skuleberget vid Högakusten, besökte Karl och Karin Larssons hus utanför Falun och bodde på mysiga bed and breakfast där vi träffade trevliga människor, se mer här.

Att längta sig ut i Världen
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram