En härlig , ljus och luftig lägenhet i Göteborg med det träffande namnet, författarens hörna. Jag drogs till hemmet genom den härliga färgsättningen ljusa väggar med beige och bruna accenter, de stora fönstren och alla härliga växter. Lägenheten får mig att känna att våren närmar sig.

Om du vill flytta till Göteborg hittar du lägenheten här. Tänk att ha en lägenhet med fungerande kakelugn vilken dröm. Det är något med äldre lägenheter som man inte hittar i nybyggnationer, visst kan man bygga med gammeldags höga lister, skurhörn, gamla återanvända trägolv men det blir ändå inte detsamma.
Sedan är det något med udda möbler, stora rislampor, ljusa ullmattor och tavelhängningen som tilltalar mig.

Att rummen hänger ihop genom färgsättningen gör att lägenheten har de där härliga siktlinjerna som är så härliga och eftersträvansvärda.
Fotona är lånade av Entrance Mäkleri.

Ett vackert hemnetspan i Göteborg
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram