När jag satte ihop mitt collage om att styla jeansjackan så så fanns det ett par sneakers som jag blev kär i och klickade hem.

Ett par sneakers från Steve Madden, nu är de mina.

De nya skorna till min fina merinotröja som jag skulle ha på mig varje dag om jag kunde. Jag gillar den tunna tröjan i merionoull som passar både till vardags och när man klär upp sig lite till jobbet, till en svart kjol eller ett par svarta kostymbyxor.

Nu är det bara Jeansjackan som fattas, den får vänta lite till. Idag har jag hunnit gå en promenad med Anders och bakat kärleksmuffins som jag skall ha med mig till fjället. Vi åker tidigt på onsdag morgon. Det är spått kallt väder så vi får packa varma ullunderställ, varma vantar och mössa. Molly hatade att komma upp till kall stuga och vi brukade bädda in henne i en varm dunjacka och så låg hon där till temperaturen nådde ca 15 grader i stugan då kravlade hon sig fram. I år skall det vara mycket snö så det blir nog en del skottande när vi kommer fram, ingen har varit där före oss i år så det brukar bli en del jobb med att skotta sig in i stugan, fram till vedboden och utedasset. Utedass ja ni hörde rätt, inte så mysigt när det är kallt ute men det är bara att bita ihop. Hela upplägget i vinterhuset är på det hela lite spartanskt, inget rinnande vatten, el från solcell som räcker till små lampor och att ladda telefonen, utedass, enkelt kök med gasplattor, man kan duscha med en enkel duschpump som man lägger i en hink med varmt vatten som värms upp på kaminen. Men det är helt underbart att vara däruppe, lugnet, skidspåren och de härliga fjälltopparna, jag längtar.

Vårens sneakers
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram