Jag vet att ni är många som saknar bra bloggar att läsa för tyvärr har allt fler bloggare helt gått över till instagram. Men det finns en del dinousarier som oförtrutet bloggar på. Jag tycker att det är i bloggen man kan bre ut sig och verkligen få lära känna en människa. Jag letar ständigt efter nya bloggare att följa i brist på de gamla som fallit bort. Här är några mysiga bloggar som du kanske inte kände till sedan tidigare. Du hittar dem här under Bloggkärlek

Länkar till mina favoritbloggar:
Helenas enkla vardag 
Helena Lyth 
Mitt Liv På Landet
Sallys Hus
 Svante Öquist

Helenas enkla vardag  har jag följt under 8 år i både med och motgång. Helena blandar snygga kläder med Inredning och sin nyfunna kärlek Mr P.

Helena Lyth  har en fantastisk pysselblogg och ett hem i min smak. Helena är ofta med i TV och presentarer pyssel inför högtiderna.

Mitt Liv På Landet är en gripande blogg där vi får följa Lotta i hennes kamp för dotterns cancer där hon skriver utlämnande om vad familjen får gå igenom. Dottern har blivit friskförklarad efter en tuff kamp, Lotta köper ett sommarhus som hon gör om till ett permanent hem och downsizar från 200 till 70 kvadratmeter och flyttar ut i skogen.

Sallys Hus är döpt efter Katarinas söta Westie Sally som gick bort ungefär samtidigt som våran Molly. Men vilken lycka Katarina har köpt en valp, också en Westie och nu får vi följa med på den gosiga valpresan, så myigt.

Svante Öquist har inspirerat mig att börja odla Jätteverbena. Svante har ett häftigt hus byggt samtidigt som Villa Ormberget och en trädgård som är mer än fantastisk. Svante är gift med en trädgårdsmästare och det är härligt att få följa med i deras trädgårdsresa.

Jag skall lägga till tre nya bloggar i min Bloggkärleks-lista.
Sofia Wood som skriver fantastiska kokböcker och har en stor sekelsskiftsvåning i Norrköping dit hon flyttade från Stockholm med hela sin familj, man och 3 barn. Sofia har köpt ett sommarhus i Tjust Skärgård, stället kallas Back och Sofia gör underverk med det gamla huset.

Elsa Billgren behöver ingen närmare presentation känd från bl.a Äntligen Hemma. Elsa har en fin lägenhet vid Mossebacke torg som hon inrett med fingertoppskänsla, ett hus på Gotland som också är on fleek. Elsa skriver utlämnande om sin psykiska ohälsa, cancer och om sin söta familj.

Villa Möller-Kirchsteiger skrivs av Cici och Sebastian som bygger sitt drömhus och låter oss få vara med från början. Cici är välrenommerad inredningsfotograf och kombinerar handfasta byggtips med fina bilder. En perfekt blogg att följa om du drömmer om att bygga hus.

Jag hoppas att bloggarna inte dör ut helt, jag kommer nog att fortsätta med min blogg åtminstone inom de närmaste halvåret.
Det går upp och ned med inspirationen, Januari och Februari är alltid lite tröga för en bloggare så då skriver jag färre inlägg än under resten av året. Sommarmånaderna och juletider är de lättaste månaderna att vara en månskensbloggare som jag.

Nu skall jag fortsätta packa skidkläder, har jag sagt det förut, jag är urdålig på att packa.
Men det är aldrig för sent att ge upp, nej jag skojar bara, det är aldrig för sent att bli bättre….

Tips på några bloggpärlor
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram