En av Sveriges största inredningsbloggare Johanna Bradford säljer sitt fina hem i Borås. För 4 år sedan sålde hon sitt förra hem i Kullavik och då skrev jag om detta fina hus, se här. Jag har följt Johanna i över 10 år och hennes olika bostäder från lägenheter i Göteborg, Stockholm, villan i Kullavik och senast Rapphönan. Jag trodde att jag sett hela huset men genom Johannas blogg men jag hittade några nya vinklar i de fina mäklarbilderna.

Detta hus är verkligen som en dröm, tapeten i sovrummet för tankarna till ett Engelskt stenhus på landet, färgsättningen är mjuk och behaglig.
Den gröna färgen i sovrumsgardinerna går igen i det fantastiska köket där jag är särskilt förtjust i hur man har kaklat in köksfläkten.
Panelen i trapphuset binder ihop det som säkert var trappuppgången till lägenheterna på andra och tredje våningen. Med hjälp av panelen hänger trapphuset ihop med resten av huset på ett smart sätt.

Platsbyggt kök, badrum och sovrumsgarderober skapar ett stilrent och lugnt intryck.

Badrummet med härlig panel och platsbyggda skåp i en fin färg. Ett inbyggt badkar i tunnelbanekakel, jag önskar jag hade Johannas fingertoppskänsla när det kommer till inredning. Jag gillar att de inte blåst ut hela huset utan sparat golv, väggar, tak och planlösning, de har sparat husets själ bara förfinat den lite. Det skall bli så spännande att få följa med Bradfordfamiljen på deras nästa husresa, jag förväntar mig perfektion igen.

Här hittar ni Johannas hus. Fotona är lånade av mäklaren Alvhem.

Ett av de vackraste hemmen jag vet
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram