Den här helgen förbereder vi både firande av påsken i fjällhuset och öppnandet av sommarhusen på ön. Vi täckte av båten, lade i bensintanken och lite tampar och fendrar, inför påmonteringen av motorn den 11 april. Båtbatteriet står på laddning här hemma, det är alltid lite pirrigt att förbereda inför premiärturen ut till vår ö. Idag blir det mobilbilder, håll till godo.

Först avtäckning av en styck Finnmaster.

Vi var en sväng till vår båtbrygga för att kolla isläget, vi var inte ensamma. Många ö-bor som vill komma ut och fira påsk i sina sommarstugor stod på bryggan, någon hade gjort en ränna från änden av vår långa brygga. De som tar sig igenom så här tjock is har lite tåligare båtar som inte skadas av isen.

En kopp kaffe på terrassen i den härliga solen för att inviga april som kan vara en av de härligaste månaderna.

Förbereda påsken och det efterlängtade ö-livet
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram