För 4 år sedan läste jag tidningen Lantliv och fastnade för ett fantastiskt sommarhus. Jag har drömt och inspirerats av detta fina hus som ligger utanför Gävle och nu är till salu. Mäklaren beskriver huset med tomt som en idyllisk där inget lämnats åt slumpen. Och när jag tittar igenom bildera kan jag bara hålla med. Under sommaren tillbringar familjen mesta tiden utomhus med matlagning, odling, planteringar eller bara slappar på den fina uteplatsen. Insidan av huset är en inrett med mycket vintage, öppna hyllor och färger som går i vitt och grått. Om du är ute efter ett sommarhus titta på bilderna nedan.

Man kan se detaljerna som inspirerat mig i Gamstugan, det gråa trägolvet, rottingmöblerna, halmhattarna på väggen och vita träväggar.

Jag kan tänka mig att detta hus har brukats året runt, kan se framför mig hur mysigt det skulle vara att fira jul här. Huset hittar ni här. Fotografierna har lånats av Fastighetsbyrån.

Känt sommarhus till salu
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram