Igår var vi ute med våra vuxna barn och firade 17:e maj på vår nya favoritrestaurang, Vinoteket. Att äta på vinoteket känns som att komma hem till vänner, sköna stolar, god mat, viner som väljs av kunnig personal till just din rätt. Dessutom är priserna ok, är du i Västerås så kan jag varmt rekommendera Vinoteket. Restaurangen är populär så du måste förboka.

Så härligt med en långhelg framför sig, som en liten minisemester. Dagen startades i stan och vi packade tvättmaskin och lite annat som skulle med ut till sommarhuset. Vi åkte förbi Biltema där vi köpte en en ring till flytbryggan, blad till robotgräsklipparen och en kontakt till tvättmaskinen. Vi åkte vidare till Willys där vi köpte mat för 3 dagars ö-liv med besök av Hanna med vän. Sedan ett besök på plantagen där jag köpte 3 pelargoner, 3 lavendel och en platta med lobelia. Tvättmaskinen fraktades över till Ön utan missöden nu skall den “bara” monteras och det blir åtminstone ett besök till Biltema för att köpa monteringsdelar…. Anders reparerade stenkistan som antagligen gör sin sista säsong, nästa år pålar vi en ny brygga. Vi körde runt och monterade fast flytbryggan, också det utan missöden.

Vårt lilla äppleträd blommar, så fint.

Blommorna planterade jag i mina gamla betongkrukor vid mitt lilla trädäck med uteköket. Förra helgen skruvade Anders upp den sista överliggaren till pergolan nu fattas bara en ljusslinga som skall hänga i överliggarna, det kommer att bli superfint.

Nu har jag beställt stockpanelen för vårt lilla sommarprojekt, att byta delar av ytterpanelen på Gamstugan. Vi byter de sämsta panelerna på kortsida och framsidan, vi gör så mycket vi hinner, ingen press.

Att transportera en tvättmaskin med bil, båt och skottkärra
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram