Fredagsbuketten är inplockad, det blev färgätmigej plockad bakom boden där den inte gör någon nytta för ingen ser den. Nu när den är nedstucken i mitt fina loppisfynd kan man njuta av dess fägring.

Visst är det fin med de där lite rufsiga buketterna som man repar med sig när man passerar förbi.

På sommaren används kuddar i randigt och rutigt både ute och inne. Inne ligger de i rottingfåtöljen, korgstolen, i soffan eller i den fina kuddkorgen.
Kuddöverdragen syr jag själv av av enkla bomullstyger, överdragen är lätta att ta av och tvätta efter sommarsäsongen. Just nu har jag några fina nya tyger som ligger och väntar på mig som skall bli nya kuddöverdrag.

Jag flyttade runt möblerna, gungstolen bytte plats med en korgstol. Det blev ett lite mjukare intryck i vårt lilla vardagsrum, jag gillar det.
Myggnäten är framme, jag har inte sett någon mygga än men jag har hört dem ina i eken och granen. det är bara hanmyggen som inar och de sticks inte, men de förebådar nog honmyggans ankomst, och henna tycker vi inte om. Honmyggorna behöver blod till sin äggläggning, och det brukar vara 2-3 perioder när det är mycket mygg här ute vid sommarhuset.

Soffan är ett loppisfynd, Visingsö av Carl Malmsten. Jag har klätt om soffan, se här, jag köpte ett billigt bomullstyg som liknar det klassiska tyget gripsholmsrutan. Att klä om möbler är mitt favorit-DIY.

Förvaring, korgstol och förgätmigej
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram