Förra gången jag var och klippte/färgade håret på Klipphörnan med duktigaste frisören Sanna, blev det gråa slingor som matchar mitt egna gråa hår. Min gamla färg kastenjebrunt hade äntligen växt bort. Jag tyckte att det blev bra, så naturligt att Anders inte märkte något, men Ola såg det direkt, den killen har öga för detaljer. Och idag hade jag en bra hårdag som jag tyckte var värt att dokumentera.

Jag hade sminkat mig lätt med nya produkter från Caia, ett BB stick 40W, ett Blush stick, Cupcake och en borste för att applicera . Trots att jag köpte via internet var jag väldigt nöjd med färgerna.

Vårt badrum är överlägset det dyraste rummet vi renoverat i Villa Ormberget. Nu har det 6 år på nacken, se lite bilder från renoveringen här och här.

Nästa projekt här i Villa Ormberget skulle kunna vara att lägga ny stavpakett i vardagsrummet, det gamla golvet är väldigt slitet. Vi skulle kunna passa på att flytta ett element där vi vill sätta in pardörrar ut till terrassen. Vi har redan två terrassdörrar en från vardagsrummet, ny sedan förra året, en smal dörr i original i matsalsdelen. När vi renoverar Villa Ormberget gör vi det i husets stil så de nya altandörrarna får bli vita med med 4 rutor och inget spröjs. Ibland gör jag en sammanställning på all renovering vi har gjort i Villa Ormberget, här hittar ni min senaste sammanställning. Och vet ni vad, tiden går fort, i september har vi bott i det här fantastiska hus i 10 år, här hittar ni mitt första inlägg i Villa Ormberget. Jag tror att vi måste fira 10 år det med en fest.

Stolta gråa lockar
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram