Efter en god och mysig frukost på mammas fina terrass så kramade vi om mamma och styrde kosan mot Skåne och Kivik. Vi stannande halvvägs och fikade på mammas goda smörgåsar med stekt ägg, gravad lax och leverpastej det smakade gudomligt. Vi anlände Kivik vid 14 tiden så vi strosade runt i den gulliga byn och tog en kaffe och glass vid ett cafe vid stranden. Växtligheten här i skåne är lite bättre än hemma i Mälardalen.

När vi fått nycklarna till rummet så blev det strandliv, stranden ligger precis utanför hotellet så imorgon skall vi lajva badhotell med morgonrock och morgonbad…

Efter en liten höneblund på rummet gick vi och åt på restaurang Tryffelsvinet, god mat och trevlig personal, restaurangen kan varmt rekommenderas. Vi skakade ned maten med en promenad nere vid hamnen. Vädret gör att det känns som om man är långt söderut, underbart.

Imorgon skall vi vandra vid Stenshuvud nationalpark och besöka Simrishamn.

Nästa stopp på resan, Kivik
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram