Vaknade av ljudet från rinnande vatten, for upp som en blixt och sprang in i badrummet där vatten forsade ut ur varmvattenberedaren. Det blev till att stänga av vattnet och börja torka ur badrummet, bra start på dagen NOT….. Som tur var gick det att stänga av vattnet till Gamstugan men låta det vara på till Andersstugan så jag får använda toalett och köket därnere tills vi har fixat en ny varmvattenberedare, alltid är det något att fixa med. Nu har jag gjort jobbat klart för den här veckan och ser fram emot en helg med sol, bad, byte av varmvattenberedare, och en tur med kajaken.

Trots den dåliga starten på dagen plockade jag in en fredagsbukett, den står där i fönstret ser ni den?

Buketten syntes inte så bra i köksfönstret så jag ställde den på matbordet.

Just nu finns det inte så mycket blommor att plocka förutom stockros och malva men de får stå kvar i rabatten. Jag hittade de här blommorna nere vid sjön, vet inte vilken sort det är, men de är söta och rosa.
Åskan mullrar utanför och jag passade på att knipsa några foton på stockisarna.

Men nu skall jag ta en PW med mina tår som har hämtat sig från det hemska skavsåret jag fick innan vi åkte på vår roadtrip till Österlen. Jag har tvättat, torkat, filat och haft på ett plåster som tar bort förhårdnader och till slut blev det bra, men det gjorde väldigt ONT när det var som värst och jag kunde inte ta på mig skor för lilltån och fjärdetån var jättesvullna, det är viktigt att ta hand om sina fötter och tår. Nästa gång jag går till Åsa, som fixar med mina fötter, skall jag fråga hur man skall undvika liknande besvär i framtiden. Men nu känns det underbart, lyckliga fötter är viktigt för humöret 🙂

Fredagsbukett och läckage
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram