Gräsmattan börjar bli grön efter allt regnande, var faktiskt tvungen att klippa den efter jobbet igår. Jätteverbenan är utplacerad lite överallt i trädgården, i krukor och i rosrabatten, verbenan blommar jättebra i år men det verkar vara ett sämre dahliaår. Det är mycket dahliaknoppar men blommorna är inte lika fantastiska som förra året, vem vet det kanske blir bättre.

Nu skall jag byta hemmakontoret i stan mot hemmakontor på Ön, jag har fått låna Anders elcykel då blir det lättare med motvinden…. Det gäller att packa snålt, det är bra att vi fått en tvättmaskin i sommarhuset så man slipper att släpa kläder och lakan fram och tillbaka, packade mat i en liten kylbag, datorväskan i en cykelkorg och en liten ryggsäck på ryggen.
Jag börjar återhämta mig så sakteliga från midsommar och vår lilla roadtripp, bra med två veckors arbete innan semester del 2 startar. Planerna inför del 2 är en tripp till Norge om vädret tillåter annars skall vi tillbringa en vecka i sommarhuset med lite kajaking, båtutflykter, turer på SUP:arna, häng med ö-grannar och småutflykter.
Idag fick jag svar från vår favoritsnickare Patrik som eventuellt kan ta uppdraget med renoveringen av Gamstugan, om det är ens möjligt att renovera detta ruckel :-), kanske måste vi riva och bygga nytt. Men att renovera känns lite mer överkomligt, just nu är det en ö-granne som renoverat en gammal sommarstuga och en granne som rivit och bygger nytt och vad vi sett från detta verkar renovering som det enklaste alternativet. Och vi har ju faktiskt redan byggt ett hus helt själva, Andersstugan, helt själva, så vi har ju en aning vad det innebär att bygga på en ö…

En morgon i lilla trädgården i stan
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram