Ett danskt sommarhus på Själland, var så god.

Vid klitterna vid Bröns uddes episka badstrand med utsikt över Kattegat ligger ett coolt sommarhus med två gästannex. Ett sommarhus helt i min smak med plats till en stor familj och gäster. Huset har en terrass i västerläge vilket betyder solnedgång och ligger bara 100 meter från havet. Huset har ett stort allrum som innehåller både kök, matplats och vardagsrum

Spetsen på Själand är känt för sin exotiska natur och kustlinje som är ett unikt ställe att ha ett sommarhus på. 3 km från sommarhuset ligger byn Yderby Lyng där det finns ett stort utbud på restauranger, affärer och en stor hamn där fiskhandlaren har ett rökeri.

Bilderna har lånats av mäklaren Adam Schnack och sommarhuset hittar ni här.

Ännu ett danskt sommarhus
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram