Jag kommer ihåg när jag var liten, sex år kanske och vi hälsade på mormor och morfar i deras hyrda stuga i Sundsandvik där vi åt jordgubbar med grädde i syrenbersån det var något av de somrigaste minnen jag har från min uppväxt. Nu när jag är vuxen har jag min egen berså att äta jordgubbar i, min berså på strömskär är en syren/hasselberså med ett trädäck som jag har byggt helt själv se här, här och här. Vår lilla berså är en perfekt plats att sitta på när det blåser nordöstan och när det inte blåser eller när som helst faktiskt. Vi har ett litet utekök och en matplats i vår lilla berså och så har jag planterat en lavendelhäck mot sjön se här.
Och vad skall man ha i sin lilla berså om inte vita utemöbler med randiga kuddar, blåvita vimplar, en ljusslinga och massa krukor med blommor och kryddväxter.

En bucket sommarblommor i en loppisfyndad kruka och randiga hemmasydda kuddfodral.

Min berså har blivit allt det jag önskade och lite till när jag planerade den för 5 år sedan. Nu hoppas jag på många härliga frukostar och middagar i vår lilla berså under resten av sommaren, det har ju varit lite ostadigt väder i det sista.

Att ha en egen berså
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram