Eftersom vädret ser lite instabilt ut så beslöt vi oss för att fira vår andra gemensamma semestervecka på hemmaplan. Vi har hunnit med loppis i Sala och besökt Skultuna mässing med Anders bror och svägerska som hälsade på över helgen. Vi köpte 4 champagneglas till vår serie Ultima Thule i Skultuna, champagneglasen är svåra att få tag i på loppis eller auktion. Och så blev det en liten kanna för mjölk eller sås till vårt vardagsporslin Swedish Grace i färgen isblå.
Igår passade vi på att gå ut och äta med våra vuxna barn, vi åt på Di Spagna en av Västerås äldsta restaurang som är en sådan där härlig avslappnad kvarterskrog med god italienska mat, vi blev inte besvikna den här gången heller. På väg hem stannade vi till vid Hattfabriken och drack lite mer bubbel och tittade på utelivet, en bra kväll helt enkelt.

Idag är vi på ön i sommarhuset tillsammans med Hanna + kompis, imorgon lämnar vi över stugan till Hanna och lite mer kompisar, och då kanske vi tar en tur till Landsberget på en liten vandring.

Skönt att vara på hemmaplan i år när det är så varmt nere i europa och då det är osäkert att flyga då föredrar jag svensk sommar som det har varit de senaste dagarna med lite regn och sol. Anders och Hanna har badat idag men för mig måste det vara över 20 grader för att jag skall doppa mig. Men härliga timmar i solen på bryggdäck är väl top 3 aktivitet för en semesterdag.

Semestra på hemmaplan
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram