Nu har jag rensat bort alla vissna luktärter, planterat om en dahlia som hade det lite för blött om fötterna efter allt regnande, planterat hortensian från entren i landet mot gatan, köpt en stormhatt till entren, planterat om porslinsblomman i köket och en monstera i vardagsrummet. Förutom detta hann jag och Anders med en tur till läkarmissionen med ett sideboard, ett matbord och två högtalare, med oss hem fick jag med mig två djupa tallrikar i blå-vitt porslin som skall till sommarhuset. Sedan åkte vi till Plantagen, systembolaget och Citygross.

Porslinsblomman som har stannat av i växten behövde en större kruka så det fick bli en rockad, monsteran i vardagsrummet fick ny kruka och den gamla krukan fick ge plats åt porslinsblomman i köket.

Mitt retrokök har blivit avbildat många gånger i den här bloggen se här, här och här. Nu när det är mulet och grått ute så väljer jag retroköket framför mitt sommarkök, åker ut till sommarhuset i början av nästa vecka och stannar där veckan ut och hoppas på lite bättre väder så det blir lite mer tid för kajaking, SUP och lite målningsarbete.

Ta hand om växter både ute och inne
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram