Eftersom vädret gör att det känns som höst just nu har jag börjat fundera på min höststil 2023. Tiden mellan augusti och oktober kan ju ena dagen vara varm och solig nästa dag regnig och kyligt, därför är det lager på lager som gäller så man kan skala upp och ner. Sommaren har ju levts i min fina kjol se här, som jag använt när jag vill vara lite fin som vid midsommar och äta ute på restaurang. Mina jeans, Karin från Lindex, som jag köpte i våras, se här, har också varit ett par favoriter i sommar. Jag har burit dem med ljusblå skjorta eller en snygg topp så ofta att de är helt utslitna. Min nya kjol från Arket,  finns här (inget samarbete), samt snygga shortsen Oksana från odd molly, se här, har också varit en favorit i sommar.
Mina ledord för höstmodet är:
Brunt/beige/blått
Chunky loafers/sneakers
Preppy
Sportigt blandat med klassiskt
Stickat
Lager på lager

Från ovan collage har jag redan treanchcoaten, se här, loafers, se här, sneakers, se här. Huvtröjan i chasmere som har varit en favorit länge och är perfekt för just lager på lager konceptet kommer har klickats hem trots priset.
Länkar till collaget:
Tanner X-body medium bag Ralph Laurent
Glasögon Corlin Eyewear
Replay flare crop jeans
Judy tröja från Ralph Lauren
Sendina Beanie från Rodebjer
Fx Mmry Trenchcoat från Ralph Lauren
T-shirt Mili Tee från Mos Mosh
Chasmere tröja Davida
Loafers Adrian från Doc Martens
T-shirt Sandra från Stenström
Skjorta Haidi oxford från Polo Ralph Lauren
Sneakers Match E från Steve Madden

Men jag glömde ju ett plagg som kommer att bli det viktigaste under hösten och vintern, en kort ullkjol från Arket.


Förra året hade jag också svart kjol, se här, men i höst skall jag se till att våga använda den oftare.

Ledord för höststilen
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram