På fredagar har jag ofta hemmakontor, under vår sommar och höst brukar jag jobba från sommarhusen. Jag åkte ut redan igår för jag tänkte fixa lite med min älskade/hatade robotgräsklippare som har fungerat riktigt dåligt efter allt regnande. Jag köpte en ny signalbox till roboten, signalboxen den där som känner av begränsningslinan och stannar. Nu har jag installerat den nya boxen och det verkade faktiskt hjälpa, nu går roboten mycket bättre, förut kunde roboten köra över begränsningslinan och stanna när det var blött i gräset. Nu har den gått i 2 timmar utan problem trots att det är blött i gräset. Själv sitter jag inne och kurar hemmakontor, jag har tänt en eld i brasan så nu luktar det sådär härligt från brinnande björkved, finns det någon bättre doft?

Min utsikt från hemmakontoret.

Dagens fredagsbukett består av prakttry och en jätteverbena.

Mitt hatobjekt….

Landgången är upptagen på grund av det höga vattenståndet, så nere på bryggdäck börjar det likna höst. Änderna har övertagit flytbryggan :-).

Ölandstoken blommar

Ikväll kommer Hanna och Evana ut till ön, vi skall äta taccos.
Imorgon har vi arbetsdag på Ön och middag på Djäknebergets restaurang med ledamöterna i öns ekonomiska förening, det brukar vara en trevlig tillställning.

Kura hemmakontor
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram