Min kapselgarderob för sommaren skall skiftas ut mot höst/vinter kläder, sommarskjortor, shorts och kjolar förpassas till en förvaringsgarderob. Plagg jag inte använt under sommaren eller slitna plagg rensas ut. Plaggen som ligger i förvaringsgarderoben sedan i våras gås igenom och plagg som jag inte kommer att använda på grund av olika anledningar rensas ut och körs till återvinning. I sommar har jag bott i mina flare jeans Karen från Lindex se här. Till jeansen har jag haft randiga sweatshirts eller blå skjortor, min härliga sommarkjol, se här, har jag också använt mycket med en tunn vit bomulsskjorta eller en tunn t-shirt. Shortsen från Odd Molly, se här, har också varit en favorit i sommar.
Höst/Vintergarderoben kommer att gå i blått, beige,brunt och svart.

Skjorta från Barbour
Blå skjorta från Gant
T-shirt från Gant
Halsduk Tina från Samsoe Samsoe
X-body väska från Lauren Ralph Lauren
Mössa Sendia Beanie från Rodebjear
Keps från Ganni
Jeans Flare från Gant
Trenchcoat från Lauren Ralph Lauren
Solglasögon Monza från Corlin Eyewear
Väst Arberdar från Barbour, inköpt förra året se här.
Boots Mount Zoe Chelsea från Canada Snow
Loafers från Vagabond, inköpta förra året.
Khasmere hoddie från Soft Goat
Kjol från Vila

Här är mina 18 nyckelplagg till en kapselgarderob inför höst och vinter.
Jag tycker att det är svårt att hålla mig till färre plagg.
Då kan det vara bra att stå på en stadig grund.
Här under är de nyckelplagg som jag vill ha i min höst/vinter kapselgarderob.
Bold text är saker jag redan har i garderoben.
Blåa jeans ,
Kostymbyxor,
Svarta jeans,
Vita byxor
Beige stickad tröja
Kofta
Beige stickad tröja
Vit skjorta
Randig skjorta
Vit t-shirt
Toppar i olika färger
Brun mini-kjol
Beige långklänning
Svart maxikjol
Trenchcoat (Car coat)
Varm vinterjacka
Regnjacka
Boots
Loafers
Sneakers

Höstgarderoben går i färgerna blått, beige, brunt och svart
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram