Idag var det arbetsdag ute vid sommarhuset, det blåste ordentligt så överfarten blev verkligen guppig. 6 grader och nordanvind idag, det känns att det är höst på riktigt. Idag stod det röja sly och elda på agendan, det blev verkligen fint i området runt solbryggan. Utemöblerna tvättades av och åkte in i boden, jag krattade upp kvistar och ekollon från vår stora ek och körde bort två skottkärror med ekollon. Robbotgräsklipparen får vara kvar till nästa helg då vi tar hem den till förvaring i stan över vintern.

På grund av alla mygg har vi inte kunnat vara här ute i sommarhusen så mycket som vi önskat i augusti och septemeber, nästa helg kanske vi stänger av vattnet och stänger för vintern. Vi får se hur vädret blir helt enkelt. Jag har dammsugit, våttorkat och skakat mattorna i gamstugan så nu luktar det gott av såpa och spindelnäten har förpassats till dammsugarpåsen.

Jag torkar av utemöblerna och Anders staplar dem i boden det är en bra arbetsfördelning.

Ikväll skall vi till vänner för vinprovning, det skall bli kul. Jag är inte bra på smaker så jag har inte så stora förhoppningar på vinst. Ola har erbjudit sig att skjutsa och hämta bra med en egen privatchaufför.

Det guppade ordentlig vid överfarten
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram