Fredag betyder hemmakontor och då kan man tjuvstarta fredagsmyset genom att tända lite levande ljus med regnet droppande utomhus. Extra mysigt att flytta kontoret till vårt stora vardagsrum och tända en eld i öppna spisen.

Högt i taket ger en extra dimension till vardagsrummet. I höst/vinter vill jag slipa fiskbensparketten och vitolja den, bygga en inbyggd bokhylla på motsatta väggen och byta ut den vita ullmattan mot en större.

Förra hösten uppdaterade vi vardagsrummet se här, här och här. Jag är fortfarande nöjd med vardagsrummet men jag funderar på att beställa en till Pepito fåtölj och en ny matta. Det är nu i oktober som vardagsrummet börjar bli sitt bästa jag med den öppna spisen, filtar och kuddar som gör det mysigt att boa in sig. Nu är det dags för de där långa höstpromenaderna med efterföljande tedrickande framför brasan, jag har alltid gillat hösten, plocka svamp i skogen, tända levande ljus, fika på mysiga cafeer, göra höstgrytor som får koka flera timmar och chilla i soffan framför någon bra TV-serie. Välkommen hösten nu vi gör det bästa av dej…..

Tjuvstarta fredagsmyset med levande ljus
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram