Ja jag gillar danska sommarhus det är inte en hemlighet. I vackra Gilleleje hittar du detta fina sommarhus i trä som du kan hyra, du hittar det här. Med fina fönster i spröjs, mossa på taket och en härlig pergola är det ett perfekt ställe att fira lediga lata dagar på den fina terrassen. Det är bara 8 minuter till stranden med fin vit sand. Jag gillar att man har låtit bli att måla all invändig träpanel, det fina mötet med det vita taket och de trärena väggarna är verkligen fint.

Inredningen är så fin i en enkel nordisk stil blandat med en lite lantlig stil och det gör huset hemtrevligt och välkomnande. Från köket kan direkt ut på terrassen eller släppa in sommarvinden och du har utsikt till vardagsrummet och det göra att huset känns sammanhängande. I vardagsrummet finns en kamin och de stora fönstren suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Bilderna är lånade av LandFolk där man kan hitta fina sommarhus att hyra.

Ännu ett vackert danskt sommarhus
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram