Två stänger och 3+7 klockor borde väl vara någon form av rekord när det kommer till en amaryllis.

Detta fick bli fredagsbuketten och fredagsmyset fortsatte med räkor, eld i öppna spisen, en väl kyld Cremant och bästa sällskapet då Ola kom förbi och gjorde oss sällskap. Det är härligt att ha sina vuxna barn på nära håll.
Med posten fick jag årets fröer som skall försås i studion som faktiskt är perfekt att användas till förodlingar, temperaturen och ljuset är bra och jag använder odlingslampor.
Jag måste nog skaffa några extralampor i år då jag har mer att förså än tidigare år.

Jag måste ha mer odlingsyta i år så ett nytt bord måste till samt fler odlingslampor, men det blir först i april då luktärtor, zinnia, dahlia och rosensköra skall planteras.
Nästa helg försår jag Jätteverbenan, jag längtar.
Så här såg det ut i Studion förra året i april.

Jag är ju egentligen ingen odlare men så länge man tycker att det är roligt så är det ju det som räknas. Idag tog vi fram skidorna och åkte ett varv på Fullerös golfbana, det blev mycket spårande men det var skönt att få komma ut i friska luften. Mina skidmuskler fick sig en omgång, har jag sagt att skidåkning är den bästa träningen för kroppen, hela kroppen är med samtidigt som den är skonsam. Kommer solen fram kanske det blir lite månskensåkning på Mälaren ikväll….

Min försenade amaryllis, du är förlåten
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram