Fotoutmaningen vecka 3, Svartvit. Din inspiration denna vecka är att helt enkelt ta ett fantastiskt svartvitt fotografi av något ämne du vill ha.
Eftersom ett av mina bästa foton i januari är detta över Svartån så tog jag ett liknande idag då vädret var grått och färglöst, perfekt för ett svart-vitt foto.

Båda bilderna har jag tagit med min Google Pixel 7.0 mobil.

Vi skippade skidorna idag och tog en promenad utmed Svartån. Efter promenaden plockade jag ned granslingan vid entren. Skulle jag vara tvungen att bara få välja ett julpynt skulle jag välja just granslingan på framsidan, den ger ett så välkomnande och mysigt intryck. Nu blir det lite tomt utan den, kanske blir bättre när vi får upp vår fina utelampa tratten. Not to myself att ringa elektriker i veckan. Jag handlade mat till veckans matlådor, mangokyckling med ris och broccoli.

Anders installerade Yale Access connection kit i vårt fina och praktiska Yale lås. Nu kan vi förutom att ha ett nyckelfritt lås styra dörren via en app i mobilen.
Via appen kan vi:
Lås eller lås upp dörren med appen Yale Home, oavsett var i världen du befinner dig
Automatisk upplåsning när du närmar dig dörren
Dörrstatus – appen varnar dig om dörren står på glänt
Aktivitetsöversikt: få koll på när och av vem som dörren öppnas
Gästbehörighet och schemalagda koder: dela enkelt ut en tillfällig kod eller styr vilka tider en viss kod är giltig, perfekt för till exempel städhjälpen eller hantverkaren.

Nu kan jag låsa upp på 3 sätt, automatisk upplåsning när jag närmar mig dörren, trycka på den röda ringen på mobilen eller slå in min kod.
Jag gillar verkligen ny teknik.


Fotoutmaning vecka #3
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram