Jag är inte världens snabbaste på att bestämma mig när det kommer till att designa som i detta fallet en inbyggd bokhylla. Skall bokhyllan vara i trä eller målad, om målad vilken färg, vilka dimensioner, bakstycke eller inte, inbyggd belysning…. Jag googlar runt och samlar på mig bilder med fina bokhyllor, all information får marineras i min hjärna och plötsligt så vet jag bara vad jag vill ha. Här är min inspirationsbild.

Här är väggen där den fabulöst snygga bokhyllan skall byggas in, ett av husets mindre fotograferade vrå av uppenbara skäl.
Och ja, pianot skall byggas in i bokhyllan.

Och här är min inte så noggranna ritning, men på ett ungefär.
Pianot skall stå sådär lite till vänster med plats för tavlan för att få till en liten läshörna till höger så som vi har idag.

Och färgen blir nog Klipphäll 575 som är samma färg som jag målade vitrinskåpet i matsalsdelen med, se här.
Jag tror att det är bra att ha samma färg för att binda ihop matsalsdelen med vardagsrummet.
Men innan vi börjar med bokhyllan skall golvet slipas, det blir lite av ett projekt att flytta ut allt.
Golvet är väldigt slitet så det behövs verkligen en uppfräschning. Och som om detta inte vore tillräckligt så har jag bokat en elektriker att sätta upp mina fina lampa Tratten, nu är jag på gång….

Projekt inbyggd bokhylla påbörjad
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram