Om jag var tvungen att flytta till Stockholm skulle jag vilja bo i Birkastan, nära till Hagaträdgården och lite utanför centrum. Och om jag fick flytta in i denna himmelska lägenhet då skulle jag inte tveka att flytta.
Kolla in den ursnygga eldstaden och den inbyggda bokhyllan….

Känslan av rymd och luftigt känsla med 4,15 m i takhöjd öppet till nock med charmiga balkar vad mer kan man önska sig. Ljuset är perfekt tack vare flödande ljus via sju takfönster och flera fönsterkupor. En takterrass i bästa syd/väst-läge med sol från morgon till kväll. Jag gillar att bostadsytan är så väldisponerad med social öppen planlösning mellan kök/vardagsrum med en underbar köksö som naturlig avgränsning.

Bilderna lånade av mäklaren Alexander White

Idag provade jag ett nytt gym som ligger nära mitt kontor. Parkeringsavgiften på mitt förra gym har höjts till 50 kronor, flämt, men på nya gymmet är det gratis parkering. Jag körde 45 minuter löpband med intervall (gång/jogg) och sedan 30 minuters styrka på maskiner. Jag går inte på några pass just nu men kanske när våren närmar sig att jag hoppar på ett indoor walking pass igen.

Himmelsk vindsvåning
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram