Min kapselgarderob den här vintern har fungerat så bra. Jag har börjat lägga fram kläderna jag skall ha på jobbet kvällen innan eftersom jag går upp innan Anders och inte kan rota runt i garderoberna utan att störa honom. Favoritplagget den här vintern har varit min kofta, från Ellos Selected Femme, ni hittar den här. Eftersom det nya kontoret fortfarande har problem med värmesystemet så är det bra att ha något varmt att ha på sig. Koftan passar både till mina svarta jeans, mina utsvängda blåa jeans och till mina kjolar, under koftan har jag snygga toppar i ljusa färger.

Jag har börjat dra bak luggen med ett spänne och trivs bra med det.
Passade på att ta ett foto efter jag piffat till mig för att gå till polisen och ta ett passfoto.
Passfotot blev som vanligt katastrofalt….

En del av kapselgarderoben där fina koftan ingår..

Eftersom solen tittade fram idag luftade vi våra långfärdsskridskor, isen var sådär men vädret och sällskapet var desto bättre.

Västerås sett från Mälaren, det nya Västerås främst med fina bostäder där det förr var sunkig industrimark på Lillåudden. Jag kommer inte ihåg hur det såg ut på udden innan de byggde bostäder, det var inte så tillgänglig på den tiden men nu blir man glad när man ser de fina husen. Och i bakgrunden kan man skymta det gamla Västerås, domkyrkotornet, Aseatornet och Skrapan (som är lite ny-gamlat). Det var mycket folk ute på isen och de hade korvförsäljning, en bra dag på isen helt enkelt.

Koftan i kapselgarderoben mitt favoritplagg
Facebook
LinkedIn
Instagram