Här på Tyribu har jag firat påsk sedan 1992 med undantag när Hanna kom till världen 1998, ett år då vi bodde i USA och 2 påskar under Covid, 28 påskar alltså. Här i stugan är det förberett för påskfirande med gula dukar, påskägg och massa prydnadskycklingar i trä. När vi kom fram sken solen och all packning bars in på rekordfart det är bra att ha tyngdlyftare i familjen. Jag slapp bära packning tack vare/på grund av min stukade vrist som har blivit mycket bättre och svullnaden har nästan försvunnit.

Det var mer snö kvar än jag hade trott och den höll att gå på, annars kan ju snön vara rutten och då är det tungt att bära packningen över snöfältet fram till stugorna. Så här såg det ut när vi svängde in på sista biten av vägen som går nästan ända fram till stugan.

Plockade fram påskkycklingarna för att komma in i rätta stämningen.

Här infinner sig den bästa påskkänslan
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram