Att ha städhjälp är ett av mina bästa life hacks. Tänka att få komma hem en fredag till ett nystädat hus värsta lyxen tycker jag. Att ha städhjälp gär livet enklare och lättare för mig som inte tycker att städning är superskoj. I sommarhuset tycker jag det är en fröjd att städa men där är det mindre och mer överkomligt. Ett annat life hack är att ha en heltäckande matta i Ull. Ullmattor har ju många fördelar, inte minst ur rengöringssammanhang. Ull är självrengörande, eftersom det är ett fett material. Det innebär att mycket smuts inte tränger ner i mattan utan liksom lägger sig som en hinna ovanpå vilket gör det lättare att få bort fläckar Och när Molly har ätit och halva lunchen sitter kvar i mustaschen som tvättas på denna ullmatta då ser man hur bra och motståndskraftigt en ullmatta är.

Visst ser hon lite skyldig ut, snuttan.

Köket också skinande blankt.

Vårt stora vardagsrum också rent och fint med nytvättade fönster. Snart skall vi bli av med extrasoffan som vi haft här hela vintern i väntan på transport ut till gamstugan. Jag skrev lite om mitt senaste auktionsfynd här.

Har jobbat eftermiddagen hemmifrån p.g.a Corona Viruset. Folkhälsomyndigheten har ju rekommenderat att de som kan jobba hemifrån skall göra det. I och med att jag skulle åka hem och rasta Molly på lunchen så tog jag med datorn hem och har suttit i mitt rena kök och jobbat, går hur bra som helst, nätverket (VPN) är lika snabbt som på jobbet och jag har en extra datorskärm som jag kan använda här hemma. Det enda som jag saknar är min kontorsstol och mitt höj- och sänkbara skrivbord.
Men nu är det dags att hitta på något gott att äta ikväll, räkor och vitt vin är lite lockande, det får det bli.

Ett bra life hack
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram