Vi hade en härlig söndag med sovmorgon, frukost på terrassen och brygghäng vid sommarhuset. Med en soft bris från fjärden och 27 grader i luften var det en helt perfekt dag att sola från bryggan. Anders badade men eftersom jag inte är helt tip top stod jag över det. Pionerna har börjat blomma, vi har en nere vid vattnet och jag satte pionstöd runt den i fredags, den lägger sig lätt när det blåser som det har gjort de senaste dagarna. Vi drack kaffe och pratade med kajakkompisarna som kom förbi efter en tur runt Ön, planerade midsommarfirandet som blir lite annorlunda i år. Förra året var vi över 300 midsommarfirande vid midsommarstången men det går ju inte i år tyvärr vi får fira i mindre grupper. I år skall vi köra picknick och femkamp det blir bra det också.

Idag var det nästan fullt vid Solbryggan, vi är 6 familjer som har båtarna här. Båtarna ligger väl skyddade från vinden i kanalen, så man behöver inte oroa sig för att de skall slita sig p.g.a vinden eller svallvågor från stora båtar.

Det blir ungsstekt laxida med färskpotatis till söndagsmiddag lättaste och godaste rätten om ni frågar mig, jag lägger ut receptet imorgon.

Soft solig söndag
Märkt på:                    

2 reaktion på “Soft solig söndag

 • 2020-06-14 kl. 22:39
  Permalänk

  Vilka vackra pioner!

  • 2020-06-15 kl. 17:31
   Permalänk

   Ja pioner är vackra ❤️

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram