Midsommarvecka och jag har börjat skriva listor, jag skall försöka handla i omgångar och vid de tider då det inte är så mycket folk i affären. Idag köpte jag lite basvaror som sill, ansjovis, gravad lax, ingredienser till midsommartårtan. I år tänkte jag göra tårtfyllningen med vispad grädde, mosade färska jordgubbar och citronskal, jag vill ha den lite syrlig i år. Och så skall jag spackla den med min goda frosting som jag hade till min Sverigetårta se här.
Imorgon skall jag köpa bubbel, vin och Öl, på onsdag köper jag resten av grejerna på listan det som inte håller sig så länge, jordgubbar, färskpotatisen, blommor till kransarna och lite annat. Och kransarna ja de är så viktiga, stommarna återanvänds från förra året, grönt snöre och fina blommor från blomsteraffären.

Kransarna är viktiga, läs mer om hur vi brukar göra våra kransar här. Vi startar midsommarafton med att tillverka våra kransar, så här brukar det se ut i vår kransverkstad.

Förra året gjorde vi lite olika kransar jag kallade min för Wild Bohemian Wreat. Läs mer om våra kransar från förra året här.

Midsommarvecka och mina listor
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram