Ett I-landsproblem kan tyckas att ha två trädgårdar att ta hand om och det har inte varit ett problem tidigare. Men i sommar när vi fått en så fin och härlig terrass i vårt hus i stan, se här. Då vill man ju bara sitta på denna underbara terrass hela tiden och sippa rosevin. Men i sommarhuset blommar allt just nu, rosor, malvan, stockrosor och det vill man ju inte missa. Så efter att ha tillbringat några dagar i stan och jobbat på den nya projektet, målning idag, så drar vi ut på Ön för några dagar.
Och att mötas av det här, älskart….

Anders sprang en tur och gjorde Strömskärspasset, jag tog en PW på en timme med lite yoga och stretch som avslutning.
Här är en bild från min PW tur.

Och det här möts man av när man kommer tillbaka från sin PW.

Nu har vi ätit jättegod hemgjord pizza, en med salami, jordärtskocka, svarta oliver och en med sparris, svarta oliver och jordärtskocka. Lägger upp receptet i nästa inlägg.

Följ mig
Att ha två trädgårdar
Märkt på: