Jag har inte träffat mina kollegor IRL på säkert 6 månader, därför blev jag så glad när jag fick en inbjudan till en lunchdate på Öhrmans cafe på Lillåudden. Men hur gör man när man skall ut och äta lunch, plocka ögonbrynen sminka sig, lite parfym, snyggjeans och en fin skjorta. Men var har cykelnycklarna tagit vägen, där var de i vinterjackan som jag plockat undan och hängt i garderoben, pyspunka ja just det, pumpa, pumpa, pumpa… Sedan slänger man ena benet över cykeln och svänger iväg i det underbara vårvädret. En härlig långlunch utomhus, en pokebowl med räkor och härligt samtal, tack kära kollegor jag visste inte hur mcket jag saknat er.

Nu har jag vattnat alla blommor både inne och ute, det är mysigt att ha ett extra vardagsrum ute på terrassen och gå runt i solen och njuta av värmen. Jag flyttar ut luktärtsplantorna och stockrosplantorna under dagen så att de får vänja sig lite och på kvällen åker de in igen. Nästa vecka skall jag nog plantera ut dem. Stockrosorna planterar jag på Strömskär men luktärtorna delar jag upp så hälften får vara kvar här hemma och hälften vid sommarhuset.
Jag har två zinkbaljor och två fina trälådor som jag skall täcka invändigt med växtväv som jag skall plantera luktärtorna i och så skall jag ha något som de skall klättra i, jag kanske skall bygga ett pyramidformat växtstöd i trä eller ett lite enklare med bambupinnar….. Lite blombilder från kvällsvattningen.

Luncha med kollegorna
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram