Hotellfrukost i all ära men för mig är stugfrukosten den allra bästa. Jag passar alltid på att ta med mig extra lyxig frukost till sommarhuset, hemma kan jag fuska lite för vi har så nära till matvaruaffären om det skulle saknas något. Här är en lista på vad jag vill att min frukost skall innehålla.
Ägg
Kaviar
Melon/annanas
Gott srudegsbröd gärna en Levain
Marmelad/sylt
Brie ost
Hårdost gärna Greve
Gravad lax
Salami
Skivade tomater
Skivad spetspaprika
Apelsinjuice
Kaffe

Allt skall serveras på de blå sommartallrikarna och äggkopparna som jag köpt på loppis. Jag saknar några blåvita skålar till yoghurten, skall hålla utkik efter något loppis på väg till mamma på fredag.

Annars har dagen tillbringats med att putsa fönster, klippt häckar och gräset där inte roboten kommer åt. Och så pumpade jag upp SUP:en och paddlade lite runt bryggan, jag fick hejarop från de närmsta grannarna som tyckte jag var duktig. Det är alltid lite vingligt första gången på säsongen. Bloggtemat den här veckan är ju bl.a paddling och SUP så det är bara att köra på. Jag plockade också in dagens Dahliabukett.

Anders frågade om jag skulle ha lika många dahlior nästa år, han tyckte att de tar lite för mycket plats. Svaret är att jag inte skall ha 67 Dahliaplantor nästa år, kanske hälften….

+

Stugfrukosten är väl ändå den bästa?
Märkt på:        

En reaktion på “Stugfrukosten är väl ändå den bästa?

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram