Ny månad och som vanligt undrar man hur förra månaden kunde gå så fort. Vad hände i september?
Målade trappen i sommarhuset, paddlade kajak, jobbade från hemmakontoret på Ön, flyttade in alla krukväxter från terrassen, röstade i valet, började ändra om lite i vardagsrummet, började forma min kapselgarderob, tog upp bryggan, ställde in utemöblerna vid sommarhuset, hjälpte Ola att flytta, fotograferade stjärnhimmeln, 60-årsfest/ oktoberfest, gick på Indoor Walkin pass på F&S, och jobbade såklart.

Här är min 9-bilds sammanfattning av September.
Bild 1: Bild på sommarhusen taget från Kajaken
Bild2: Sommarstugefrukost
Bild 3: Ny hylla och TV till vardagsrummet
Bild 4: den stora eken som böjer sig över Gamstugan och släpper ekkollon på taket så att man vaknar på nätterna
Bild 5: En helt still dag när jag hade hemmakontor på Ön
Bild 6: En av mina finaste Dahliabuketter
Bild 7. Västeråsfjärden efter en PW
Bild 8: Matplatsen i köket i Villa Ormberget
Bild 9: Sista dagen i September på Strömskär

Månadens tema är Natur och kultur. Tänker att vi skall få till en tur till Landsberget och gå en trevlig tur upp på Västmanlands högsta berg. Eftersom inte ljudvandringen på Djäkneberget blev av under September månad kanske vi kan få till det under Oktober istället. Kanske en konstpromenad med Friskis med en guidning av den offentliga konsten i Västerås. Ett besök till Västerås konstmuseum med utställningen av Barbro Östlihn står också på min lista av kulturella begivenheter under oktober. Tänk vad mysigt att promenera ned på stan, gå på konstutställning med efterföljande fika, det är typiskt sådant man skall göra i oktober.

Vad hände i September
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram