Då var jag igång. Visste inte om jag skulle ha den energi som behövdes men när jag tittade på moodboarden till Olas sovrum som jag gjorde i September blev jag inspirerad.
Efter en sväng till det stora varuhuset där jag inhandlade gardinskenor och gardiner var jag igång.

Jag tycker jag hann med ganska mycket på en dag. Gardinskenan var superenkel att sätta upp,fållade och strök gardinerna innan de åkte upp, 3 stycken våder på höger sida och en på vänster. En mjuk matta att sätta fötterna på när man stiger upp, nattduksbordet skall jag måla om i en ljusare färg, det skall upp en spegel på väggen över sängen.
På motstående sida från sängen tänker jag mig ett nätt skrivbord med öppna hyllor över och en korgstol.

Sängen är bara temporär, en madrass på kuddar, jag hade tänkt att använda en av sängarna från kontoret och antingen göra en egen sänggavel av rotting eller sadelgjord eller köpa sänggaveln tolkning, se på moodboarden ovan. Kanske Ola vill flytta hem igen när han ser hur mysigt hans gamla rum har blivit….

Före, under och efter med enkla medel
Märkt på:                        

2 reaktion på “Före, under och efter med enkla medel

 • 2022-10-15 kl. 18:30
  Permalänk

  Fint :)! Sitter gardinstången i taket? Mvh Annika

  • 2022-10-16 kl. 17:55
   Permalänk

   Hej Annika. Ja gardinskena sitter i taket, jättelätt att montera från IKEA.
   Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram