Den här helgen startade med 17 maj med restaurangbesök med våra vuxna barn på stans bästa restaurang. Helgen fortsatte med ö-liv med montering av brygga, transport av tung tvättmaskin, kajakpaddling och besök av Hanna och hennes kompis som vi inte ett på ett tag, för hon har varit i SydAmerika på praktik som ingår i hennes läkarutbildning, Men inte bara det hon har också varit i Nepal och vandrat till Mont Everest base camp och gissa om vi var nyfikna på att höra om hennes resa. Vi satt på Andersdäcket och åt frukost i morse och lyssnade på Evanas berättelser om Nepal, bästa att få umgås med sina vuxna barn och deras fantastiska vänner. Och inte nog med det dagen avslutades på terrassen is stan med Ola, entrecote, smashen potatoes och ett av Ola utvalt rött vin. Vilken helg vi har haft det känns som om resten av sommaren blir kass så gör det inget för vi har redan haft så många fina dagar.

Nu blir det Lets Dance här hemma i stan efter en god middag på terrassen, bästa helgen….. och än är den inte slut. Imorgon skall jag köra ut 10 säckar med dressjord till sommarhuset för att försöka få lite ordning på gräsmattan, jordmånen är lite klen så gräsmattan torkar ut snabbt om det inte regnar. Så skall jag måla de sista köksluckorna och socklarna och vattna på dressjorden med sjövatten m.h.a dränkpumpen som vi hittade i trädgårdsboden.

Njuta av att umgås med sina vuxna barn och deras kompisar
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram