När jag plockade undan vinterkläderna och plockade fram sommargarderoben så upptäckte jag att den behövde uppdateras lite. Jag sorterade bort de sommarkläderna som inte kändes riktigt up to date och nu behöver jag komplettera med några nya toppar, en linneskjorta och den där jeansjackan som jag pratat om tidigare.

Den där cashmere tröjan med huva har jag trånat länge efter, den kan vara snygg under min Gant kappa och under en jeansjacka. Tröjan är av märket Davida och finns här.
Linneskjortor kan man inte ha för många av, den här är från Ralph Lauren
Två snygga T-shirts från Stenströms hittas här.
Jeansjacka från Tommy Hillfiger.
Sneakers från Steve Madden som redan hittat hem till mig och som jag använder så gott som varje dag.
Sandaler från Inuikii.
Stråväska från Rodebjer.
Solglasögon Rayban Wayfarer
Karen jeans från Lindex är redan en favorit och bärs dagligen.
Söt ljusblå baddräkt från Bread&Boxers
Trosgarderoben har uppdaterats med dessa från Calvin Klein.

Nu är det dags för en runda i trädgården och se till mina kära små plantor. Den här tiden när man avslutar dagarna med en runda i trädgården är ljuvlig. Nästan alla plantor är nergrävda förutom en tomatplanta och några Pak choi som jag fick i utbyte av några Verbenaplantor.

Lite nytt till sommaren
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram