Jag har börjat testa om höften håller för lite kortare PWs och det verkar lovande, idag blev det 10500 steg utan smärta. Det gäller att trappa upp det långsamt och försiktigt så att det inte kommer tillbaka. Jag har saknat mina promenader och idag gick jag hela rundan utan smärta, vilken lycka. Promenaden gick i mina hoods på Ön.

Imorse på väg till jobbet såg det ut så här.

Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man har två boenden. Så länge det är fint väder så tillbringar jag halva veckan, onsdag-söndag, ute i sommarhuset. Men nu när vi fått en tvättmaskin i sommarhuset så behöver man inte tänka på att ta med sig smutskläder tillbaka till stan. Jag storhandlar till stugan på onsdag då jag har bilen, ö-pendlar till jobbet på torsdag och tar cykel eller buss tillbaka till ön. På fredag har jag hemmakontor i sommarhuset. En sak som komplicerar dubbelboendet är alla växter som skall vattnas både i stan och i sommarhuset. Idag åkte Pak Choi och tomatplantan ner i pallkragen här ute, vi får se om sniglarna kan låta bli kålen?
Nu passerar räkbåten M/S Havsörnen förbi och man kan höra toner av musik som strömmar över fjärden. Jag gillar att det är trafik utanför stugknuten, jag skulle inte vilja bo ensam vid en liten sjö utan gillar när det är lite liv och fart. Att det finns härliga ö-grannar som man kan hänga otvunget med kom som en oväntad bonus när vi köpte stugan. Och att vi njuter av Mälaren genom kajakturer eller båtturer till härliga utflyktsmål som en vandringstur på Ridön, en räksmörgås på cafeet vid Gäddeholm eller en middag i Sundbyholm, var också en extra bonus. Med andra ord så trivs jag “ganska” bra i vårt lilla paradis.

Nu skall jag ta ner de sista två luckorna och socklarna i köket och måla dem och imorgon skall jag börja Olja ytterpanelen som jag släpade hit ut i tisdags. Det är bara 20 plankor, vi börjar med det och så får vi se om jag skall beställa mer…

Min trokanterit håller på att bli bättre
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram