I höst mixar jag mellan jeans och kjolar, en av kjolarna en brun i manchester, hittas här, är den av kjolarna jag använder mest.

Kjolen matchas med ett par svarta strumpbyxor, mina fina loafers och en bomullssweater som jag har 3 stycken av och är min mest använda tröja just nu. Till det använder jag min Car Coat från Gant, se här, eller min fina västjacka från Barbour, se här.

Jag försöker att hålla i min kapselgarderob och just nu är det två par jeans (ett par svarta stretch samt Levis Ribbcage), bomulls -sweatshirts (enfärgade och randiga), två kjolar som snurrar runt som mina mest använda kläder. Sommarkläderna är utrensade och undanstuvade och jag har gått igenom vinterkläderna och rensat en aning där också, kastat ut kläder som jag inte använde förra vintern. Utomhus har jag min fina Car Coat från Gant, min Barbourväst samt min tunna dunjacka. På fötterna vita Hoka (har tvättat dem i tvättmaskinen), chunky loafers och mina beige sneakers från Steve Maden.

Min moodboard på nyckelplagg inför höst/vinter.

Min favorituniform i höst
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram