Under 2023 skrev jag 216 (267 förra året) inlägg på bloggen det är drygt 4 (5 förra året) inlägg per vecka. Flest inlägg gjorde jag i mars och oktober . I mars är det vinterbilder från fjällhuset och Anders hjälper till att fotografera. I oktober fick jag feeling och min nya kamera gav mycket inspiration. I januari bloggade jag allra minst för det är min värsta månad som bloggare, dåligt ljus, trött efter jul och mycket på jobbet.

Jag tycker själv att bloggen, som nu är inne på sitt 15e år, bara blir bättre, det är roligare att skriva och jag blir bättre på att fotografera. Jag vet inte var ideerna till mina inlägg kommer ifrån men jag försöker att tänka på saker som kan bli ett inlägg under dagen, jag bloggar bara på uppstuds, jag kan inte planera i förväg då jag måste ha inspiration för att skriva ett inlägg och inspiration går inte att planera. Jag försöker också verkligen att uppdatera i realtid – så mycket det bara går. Jag skriver om julaftonen redan på juldagen och bloggar om nyårsaftonen dagen därpå.

Det som slår mig när jag sammanställt mina topp 3 inlägg som var mest omtyckta på bloggen under 2023 – att det är så roligt att få feedback i form av kommentarer på bloggen. Jag godkänner de flesta kommentarerna för jag har väldigt snälla och trevliga bloggläsare. Tack till dig som följt mig under 2023, vare sig du läser för att underhållas, irriteras, tröstas eller förströs. Hoppas att du vill hänga med under 2024 också.
Vi börjar med mina topp 3 foton:
1:a min syster i skidspåret (Anders bild)

2:a Anders dukar midsommarbordet (taget med mobilen)

3:a September i sommarhuset med nya kameran

Och så mina tre mest gillade inlägg:
Mer växter i inredningen
Ett inlägg om hur man inreder med växter och hur man sköter om sina plantor.

Nu börjar sommarstugelivet.
Ett inlägg om hur vi öppnar upp sommarhusen efter den långa vintern.

Ännu ett danskt sommarhus
Om ett danskt sommarhus på Själlan, har jag sagt det förut att jag gillar danska sommarhus?

Under de senaste 365 dagarna har jag haft 416336 besökare.
Mest besökare den senaste månaden med 30168.


Min nya kameran har gett mig ny energi att blogga. Jag håller fortfarande på att lära mig den nya kameran och jag vill bli bättre på att fota personer och att fota i dåligt ljus. Så nu skall jag ta varje tillfälle i akt och fota mina nära ock kära under julen.

December, en månad av summeringar
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram