Jag hämtade ut cykeln i måndags och har cyklat till jobbet både tisdag och idag. På jobbet har vi ett jättefint cykelgarage inomhus där man kan ladda batteriet om det skulle behövas. Intill cykelgaraget ligger ett fint omklädningsrum med duschar och klädskåp. Jag har lite drygt 7 km till jobbet och cyklar i träningskläder och byter om på jobbet.

Elina är den mest köpta elcykel från Crescent med pålitlig teknik och modern design. Cykeln har en effektiv motor i framhjulet som styrs av Crescents egenutvecklade EGOING-elsystem. LCD-displayen visar effektläge, hastighet och batteriets laddnivå. Jag kan styra effektläget beroende på om jag vill ha mer eller mindre hjälp. Batteriet på 400Wh sitter i pakethållaren och är avtagbart. Cykeln har en aluminiumram med lågt insteg, sju växlar och både fram- och bakbroms. Cykeln är utrustad med cykelkorg, stöd, godkänt ramlås och belysning. Passar perfekt för mig som cykelpendlar till och från jobbet.

Jag fick ett extra lås till cykeln eftersom elcyklar är väldigt stöldbegärliga.

Jag överger ju inte min fina Skeppshult, den har jag när jag skall svänga ner på stan för en middag t.ex.
Men nu borde jag dammtorka hela vardagsrummet efter golvslipningen så jag kan börja ställa tillbaka möblerna, men energin finns liksom inte där….

Golvet blev som nytt och jag är glad att vi valde matt lack som ger en mer lyxig yta, Nu skall jag börja våttorka vardagsrummet, kul…..

Min fina födelsedagspresent har anlänt
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram