Julduken i rutigt ljusbrunt och vitt visade sig passa också till påskdukningen. Också de fina sidenbanden som jag använde till julklappsinslagning fick återbrukas som påskpynt. Några minipåskliljor inhandlades också och eftersom jag var duktig och torkade av vardagsrummet från slipdammet i torsdag så är snart hela vardagsrummet inflyttat igen.
Matbordet får agera som plats för påskpyntandet i år.

Påskpropsen plockades fram igår.

Sidenbanden användes i påskriset i stället för fjädrar, fint tycker jag.

Nu myser vi i vardagsrummet med snön som yr utanför, jag och Hanna har varit och köpt födelsedagspresenter till Anders som fyller år i morgon.
Jag skall plantera mina luktärtor, om jag orkar mig upp från min mjuka fåtölj.

Påskpyntat med julattiraljer
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram