Ett litet sött, stött och somrigt kolonihus i Malmö drog till sig min blick när jag surfade runt på hemnet. Jag skriver ofta att när det kommer till sommarhus vill jag ha lite enklare, skavigare och inte sådär perfekt som man har i ett hus där man bor permanent. Inte för att vi har det perfekt hemma i stan men ni vet vad jag menar. Här på Elinelund sommarstad i Malmö hittar man denna charmiga stuga med sin fantastiska trädgård.

Vitmålade trägolv och trätak, träpanel på toaletten förutom i duschhörnan där man har satt klassiskt 15×15 cm vitt kakel.
Köket är kompakt och markeras genom att träpanelen är omålad. Sänghörnan ramas in med skira bomullsdraperier.

Trädgården ramas in av buxbomshäckar, pampasgräs och en söt liten damm. Uteplatsen kantas av zinkbaljor och rottingkorgar med lavendel och mer buxbom. Här hittar ni den söta kolonilotten, bilderna är lånade av mäklaren Prestige Fastighetsmäkleri.

Ett hemnetspan som faller mig i smaken
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram