Förra hösten planterade jag tulpanlökarna i större krukor och året innan på friland. Just nu är det helt underbart fint därute i min lilla stadsträdgård. Lite vilt och busigt med tulpaner blandat med gullvivor och förgätmigej i en salig blandning.

Lökarna jag planterade förrförra hösten verkar komma tillbaka en andra säsong, verkligen bra kvalitet. Jag köpte lökarna från Klostra, extra plus är att rådjuren verkar hålla sig borta.

Nu börjar de där kvällarna då man tillbringar några timmar i trädgården, idag har jag klippt gräset och vattnat. Dahliaknölarna har åkt ned i jorden, hälften av luktärterna, några jätteverbena, några tomater och en chili har planterats. Skall försöka arrangera krukorna imorgon och plantera mer av dahliorna jag sått från frön.
Uteplatsen är inte riktigt klar för sommaren men jag jobbar på det, bland annat skall jag köpa en ny rottingstol för min gamla från Rusta har gjort sitt. Tips på morsdagspresent fins rottingstol från Ilva.

Tulpantider och ett tips till morsdag….
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram