Jag brukar skriva om de där sommarhusen som tilltalar mig mest, de där slitna och bedagade husen med en skön avslappad stil med rotting, blått och somrigt. Ja jag skulle ju inte tacka nej till ett nytt och fräscht sommarhus heller men det jag är ute efter är den där avslappnade sommarstilen där det är lätt att bara vara under lata sommardagar.

Det här söta sommarhuset hittar man Almåsa, titta och njut…
Fint med de där ljusbeiga väggarna det kanske vore ett projekt för nästa år.
Gamla skåp i knalliga färger är härligt även om det inte är helt min stil.

Ett enkelt kök med stringhylla, skärbrädor, häftig belysning och knoppbräda, jag gillar.
I vardagsrummet har man skapat en hörnsoffa av sängar och ett härligt blått skrivbord , rummet kan användas både till vardagsrum och sovrum, bra när man har begränsad yta.

Vill du ha ett fin sommarhus i Malmö komun hittar du det här. Bilderna är lånade av mäklaren Erik Olsson

Slitet, bedagat och enkelt men helt i min smak
Märkt på:                    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Facebook
LinkedIn
Instagram